In our loving memory…


Tammikuussa 2020 tuli aika sanoa hyvästit maailman parhaalle koiralle. Q-kantanarttu, koira, jota saa syyttää hyvin pitkälti kaikesta, joka antoi minulle kaikkensa ja joka eli kanssani elämäni kiireisimmät ja kasvattavimmat vuodet, oli poissa.

VEGA

Koko pitkä vuosi 2019 surtiin, iloittiin, muisteltiin ja jätettiin jäähyväisiä. Lopullista päätöstä lykätiin aina vain eteenpäin. Lopulta yhtenä keskiviikkona sain töihin viestin, että on se päivä. Mummo koiralta oli jalat kadonneet.

Laumassa on mummon kokoinen aukko, nurkassa ei ole makaa enää rakasta karvakasaa ja onko bordercollie koti oikea koti, jos siellä ei ole yhtään mustavalkoista…

Miten kiitollinen voikaan olla kaikesta, miten hienoja muistoja sitä teimmekään ja miten hienon elämän koira voi tullessaan tuoda.

Ei koskaan, ei yksikään koira, voi yltää samaan kuin Vega. Se oli ainutlaatuinen <3