Iines


FI MVA
Quicket Intentionsiines

kennelliiton tietokannassa

10.6.2014
narttu
mustavalkoinen
Lonkat: A-A
Kyynärät: 0-0
Olat: ei kuvattu, ei oireita
Selkäkuvaus: LTV0
Silmät.OK (pentuna)
CL ja TNS DNA Normaali
(isovanhempien/vanhempien tulosten perusteella)

Omistaja / Owner: Johanna Laamanen, Saimaanharju

Kiihkeä ja täpäkkä Iines muutti Samppa iskän, ja Tiiti-tädin kotiin Johannan uudeksi harrastuskoiraksi Itä-Suomeen Saimaanharjulle. Iines tulee tokoilemaan ja harrastamaan PK-jälkeä ja käymään muutamissa näyttelyissä isompana.

Nyt kaksi vuotiaana Iines on käynyt jonkin verran näyttelyissä, ja yllättikin iloisesti saaden erikoisnäyttelyssä 2016 ensimmäisen SERTnsä ollen toiseksi paras narttu. Seuraavasta näyttelystä (KV) tulikin sitten myös SERT ja CACIB. Ja sama meno jatkui myös 2017 kun Iines oli ROP imatran kv näyttelyssä. Iines on elänyt pikkulapsiperheen arkea ja harrastaa tokoa pikku hiljaa tähtäimenä kokeet. Se on kotona helppo tyyppi, mutta tarvittaessa pitää kyllä puoliaan uhkaavissa tilanteissa. Muotovalio Iineksestä tuli 3.5vuotiaana, läpäistyllä luonnetestillä.

iines_liikkuu

Iines luonnetestattiin pari päivää yli kaksi vuotiaana saaden 112p ja ollen laukausaltis. Juuri ennen testiä Iines ei laukauksiin reagoinut, eikä ole onneksi testinkään jälkeen reagoinut. Testi oli sille kuitenkin turhan kuormittava jo varmasti nuoren iän, mutta myös kokemattomuuden vuoksi. Iines testataan uudelleen kunhan elämän kokemusta ehtii karttumaan vähän lisää. Iines luonnetestattiin uudelleen 3.5vuotiaana. Pehmeänä koirana se tunnisti heti tilanteen, mutta läpäisi silti testin +75p laukauskokematon.
iines_seisoo

iines_tiina

 

iinessamppa

Iines ja isä Samppa

 iinesseuraa iinestoko