Minja


TK2 BH
Quicket In Loveminjapaa

kennelliiton tietokannassa

10.6.2014
narttu
mustavalkoinen
Lonkat: C-C
Kyynärät: 0-0
Olat: kuvattu, terveet
Selkäkuvaus: LTV0, VA0, SP0
Silmät: OK (pentuna)
CL ja TNS DNA Normaali
(isovanhempien/vanhempien tulosten perusteella)

Om. Janni Erkola, Helsinki

Minja on tasapainoinen, nopsasti palautuva tyttö, joka on hieman pidättyväinen vieraita ihmisiä kohtaan, olematta kuitenkaan epävarma. Sen maailmaan ei vaan mahdu kuin ne omat ihmiset eikä sitä vieraat edes kiinnosta.

Minja on vapaalla ollessaan sähäkkä ja riehakas, tokossa kuuliainen ja aksassa käsittämättömän nopea ja tyyni. Se on hieman pehmeä, mutta palautuu kuitenkin tilanteissa nopsaan.

Minja on tokossa kisannut ALO1 tuloksen ja suorittanut BH-kokeen. Se harrastaa lisäksi aktiivisesti agilityä, jossa kisaamistakin on kokeiltu jo. Lampailla se on käynyt kahdesti osoittaen selvää kiinnoistusta niihin. Syksyllä Minja korkkasi AVO kehät tokossa tehden parissa viikossa upeat 3 1.tulosta, kaikki yli 300p, viimeisestä jopa täydet 320 ja näin ollen myös koulutustunnus TK2. Voittajaluokan ykkösen kaksikko kisasi jouluna 2018.

Minja on MH-kuvattu (ampuminen 1). Kuvauksessa näkyi hyvin se ettei se ole lainkaan kiinnostunut vieraista ihmisista. Osa-alueet joissa ei ihmisiä/ihmishahmoja ole, menivät siltä ‘paremmin’. Se palautui hyvin osa-alueiden väleissä ja leikki lopussa hyvin innokkaasti ja vapautuneesti Jannin kanssa, vaikka vieraan kanssa ei leikki kiinnostanut. Minja ei reagoi laukauksiin, raketteihin eikä muihinkaan koviin ääniin.

Minja on käynyt muutamassa näyttelyssä mukavalla menestyksellä. Sillä on KV-näyttelystä vara-sert ja rodun erikoistuomarilta ERI.

Minja oli aluperin sijoituskoiramme, mutta siirtui Jannin omistukseen 2017.

minjaseis

minjaminjakohti minjapentuja