Vega


CIB, CIE FI & EE & DK MVA FI TVA FI KVA JK3 BH
EuJW-06 V-07-09-12-13 DKV-12 EEV-12 PMVV-13 VV-13

Maccabee High Chaparral

Suomen käyttövalio (jälki)
Suomen tottelevaisuusvalio
Suomen, Tanskan ja Viron muotovalio
Kansainvälinen muotovalio ja näyttelyvalio
Multivoittaja

Lempinimet: Vega, Vee, VekkuVee, Silli
syntynyt: 14.6.2005
Rek.no FIN36165/05
Musta ja valkoinen (kantaa dilute geeniä)
Korkeus: 50cm Paino: 17kg
Lonkat: B-A
Kyynärpäät: 0-0 Polvet: 0-0
selkä röntgenkuvattu: OK
Silmät: OK, pentuna ja aikuisena 11/09 gonioskopia terve

CEA ja CL Normal vanhempien tulosten perusteella
TNS Normal testattu

Kaikki hampaat

Vegan kuvia FB-galleriassa

 

 

vegas

 Vega 11.5vuotiaana erikoisnäyttelyssä 2016. BIS-VETERAANI ja 4.paras narttu

Näyttely highlightit:
Best In Show-voittaja
Ryhmävoittaja
RYP-3 Österbybruk Int Ruotsi
Euroopan Voittaja 2006 näyttely: Rotunsa paras, EuJW-06
Erikoisnäyttely: BIS-VET 2016 sekä paras narttu 2, paras narttu 3, paras narttu 4 kahdestiVoittaja 2007,2009,2012,2013
Pohjoismaiden ja Suomen veteraanivoittaja 2013
Tanskan ja Viron voittaja 2012
Helsinki Winner 2010
Palveluskoiratapahtuma 2006: BIS2
Palveluskoiratapahtuma 2009: BIS-käyttökoira

8xSERT + 1vara-SERT yhdeksästä näyttelystä.
useita CACIBeja Suomesta. CACIB Ruotsista, Virosta ja Tanskasta.

Vega kilpaili ennen loukkaantumistaan hetken agilityä. Neljästä ensimmäisestä startista kaksi nolla voittoa ykkösluokassa. Kakkosluokkaan marraskuussa 2009 pitkän treenitauon jälkeen. Lisäksi Vega on kilpaillut kerran rallytokossa saaden täydet 100p.

SAMSUNG CSC

Vega ja Quicket One 2013 <3

Vegalla on kaksi pentuetta (3 pentua). Ensimmäinen on Sizzling High-pentue, jonka on kasvattanut Anna Dumell. Toinen on Quicket O-pentue. Sen oltua kaikessa vailla vertaa, ei se jalostusnarttuna ollut helpoimmasta päästä. Usean yrityksen jälkeen saimme sille toisen pentueen, johon syntyi onneksi yksi narttupentu, Rae, joka toivottavasti jatkaa Q-sukua jonain päivänä. Onneksemme saimme jalostuslainata ensimmäiseen pentueeseen syntynyttä Lumoa kahdesti, ja saimme siitä upeat Q-pentueet.

 

vega_kvaHarrastuskoirana Vega on ollut semmoinen ystävä, jonka voi elämäänsä saada vain kerran. Vietikäs, iloinen, motivoitunut ja keskittymiskykyinen, jonka kanssa treenaaminen oli aina hauskaa ja se teki aina parhaansa. Tokossa se saavutti helposti tottelevaisuusvalion arvoon tarvittavat tulokset ja osallistui SM-kisoihin. Agilityssä se oli ihana kisa/treenikaveri, meni lujaa mutta oli kuuliainen. Agilityura jouduttiin lopettamaan liian aikaisin tapaturman vuoksi.  PK-jälki oli aina Vegan ykköslaji. Se saavutti kolmessa ensimmäisessä kokeessaan kaikissa ykköstuloksen siirtyen ylimpään luokkaan. Suomen käyttövalion arvo saavutettiin keväällä 2010. SM-kisoihin pääsimme vain kerran Vegan juoksujen ja loukkaantumisten vuoksi. 2011 saavutimme hienon SM-7 sijoituksen.

Nyt 11.5 vuotiaana Vega viettää hyvin ansaitsemiaan eläkepäiviä. Se on yhä täydessä iskussa, ja täysin terve. Nukkuuhan se toki enemmän kun aiemmin, ja jää kotiin pidemmiltä juoksulenkeiltä. Takajalan polven loukkaaminen 2.5vuotiaana lopetti sen aktiivikisauran aivan liian aikaisin 6vuotiaana, mutta olen kiitollinen jokaikisestä päivästä jonka saan elää tuon ihmeellisen otuksen kanssa. Sen sydän on täyttä kultaa <3

Kasvattaja Ellalle, Vegan minulle sijoittaneelle Annalle ja Vegan Nana äidin omistajalle Hannalle suurkiitos uskomattomasta ystävästä <3 Ilman sitä, ei olisi Q-lapsia, eikä varmasti yhtä bortsuihin täysin hurahtanutta harrastajaa.