O-pentue


30.04.2013
0+1 mustavalkoinen

Isä: FI & EE MVA HeW-10 EEV-10 Cherokee ‘Chero’

Emä: CIB CIE FI&DK&EE CH FI WTCH FI OBCH MultiW Maccabee High Chaparral ‘Vega’

Haave, jonka toteutumista odotettiin monta monta vuotta. Vega teki Quicket nimelle vihdoin pentueen <3
Saimme iloksemme yhden tytön, josta olemme enemmän kuin innoissamme.
Rae syntyi vappuaattona suunnitellulla sektiolla. Odotusajasta enemmän pentublogissa.

 

Quicket One

kennelliiton tietokannassaraepaa

30.4.2013
narttu
mustavalkoinen
Lonkat: B-A
Kyynärät: 0-0
Olat, kuvattu terveet
Selkä: epävirallisesti kuvattu, terve, Pärnänen (oma tulkinta LTV1)
Silmät : ok, pentuna ja 11/2015
CEA, CL ja TNS normaali suvun testituloksien perusteella

Omistaja: Niko Tastula, Hyvinkää

Rae on sijoitustyttömme Vegan toisesta pentueesta, ihana lapsi, jota odotettiin niin monta vuotta. Vappuaattona syntynyt Rae muutti Kirkkonummelle isosisko Lumon luokse, Johannan ja Timon perheeseen.

Rae on super reipas, railakas ja tempperamenttinen. Se on periksiantamaton ja sitkeä, mutta onneksi kiltti, rakastettava ja kuuliainen. Rae on muiden koirien kanssa hyvin toimeentuleva. Se ei ole dominoiva ihmisiä eikä toisia koiria kohtaan, mutta ei myöskään nöyristele tai väistele. Se seisoo tilanteessa kuin tilanteessa omilla jaloillaan. Vieraita aikuisia ihmisiä se saattaa alkuun katsoa tarkkaan, mutta tutustuttuaan on oikea kainaloinen, lapsia kohtaan se on luottavainen ja varma. Kotioloissa se on rauhallinen eikä piippaile ikinä. Se jonkin verran vahtii kotia ja ilmoittelee pihalla epäilyttävistä asioista, varsinkin jos sillä on kaveri mukana kannustamassa.

SAMSUNG CSC

Rae on MH-kuvattu saaden kiitosta toimintakyvystä ja palautuvuudesta. Se on täysin äänivarma, eikä pelkää oikein mitään. Se luonnetestattiin kolme vuotiaana, osoittaen periksiantamattomuuttaan ja palautuvuuttaan erinomaisesti.

Rae harjoittelee agilityä, ja on aloittanut juuri kisaamisen. Se on super nopea ja ketterä, mutta nopean reagointikykynsä takia myös haastava ohjattava. Se on jonkin verran jäljestänyt ja tokoillut ja on niissäkin hyvin motivoitunut suorittaja.

 

raeseis

Rae on käynyt jonkin verran näyttelyissä, ja se oli Tervakosken KV näyttelyssä 2015 ROP, saaden SERT ja CACIBn. Se on rakenteeltaan kaunis, hyvänkokoinen narttu, ja on kehittynyt aika hitaasti. Sillä on hyvin kohtuullinen suora ja lyhyt turkki.

Rakeella on yksi pentue (Quicket R), jonka myötä sijoitussopimus päättyi.

Rae muutti 2018 Nikon ja Hanskun koiraksi, tyttärensä Balin perheeseen. Rae oli aina sopinut Hanskun ja Nikon laumaan, ja kun kodinvaihtoa pohdittiin, oli ihan lottovoitto, että Niko ja Hansku halusivat Rakeen. Lumo ja Rae eivät enää tulleet toimeen. Nikon ja Hanskun perheessä se saa elää villiä maalaiselämää, agilitata, tokoilla ja jäljestää Hanskun kanssa.

O-pentue / litter 30.4.2013
Nimi sukup Kutsu-manimi Kivekset Lonkat
Kyynärät
Silmät
käyttö
Näyttö Muuta
One
N
Rae
A-B
0-0
OK
10/2015
agi maxi1
LT 122+++
ROP
SERT,CACIB
Sijoituksessa
Olat:0-0 selkä:ok(epäv)
MH-kuvattu ja luonnetestattu