Bali


FI ETVA RTk2 BH Quicket Rocks

Åho

Bali


kennelliiton tietokannassa

12.11.2016
narttu
mustavalkoinen
Lonkat: B-B
Kyynärät: 0-0
Olat: kuvattu 7kk, terveet, INCOC terve
Selkäkuvaus: LTV1, VA0
Silmät: OK (pentuna), plasmooma 2019. Aloitettu pysyvä lääkitys ja siirto EJ-rekkariin aloitettu.
CEA, CL ja TNS DNA Normaali
(suvun tulosten perusteella)

Omistaja: Hanna-Leena Tastula, Hyvinkää

Toiset ihmiset tulevat elämääsi sattumalta, salaa ja jäädäkseen… Muutettuamme Helsinkiin 2009 tutustuin sattumalta Jyväskylästä muuttaneeseen Hanskuun. Sittemmin on yhdessä istuttu SBCAK hallituksessa, reissattu ulkomaita myöden koirareissuissa ja Hanskusta tuli aikanaan myös toisen tyttäremme kummi.

Rakeen pentuja suunnitellessamme oli selvää, että yksi tulisi muuttamaan Hanskun ja Nikon perheeseen bortsupoikien Humpan ja Repen kiusaksi.

Toivottavasti Bali on odottamisen arvoinen, nyt tyttönen ainakin vaikuttaa iloiselta, sähäkältä, vilkkaalta ja ystävälliseltä koiranalulta, jonka olisin mieluusti pitänyt itsellänikin. Balin kanssa on tarkoitus harrastaa monipuolisesti kaikkea, etenkin PK-lajit on ohjelmistossa.

Bali treenaa aktiivisesti tokoa ja agia, sekä kesäisin PK-lajeja. Se on nopea ja vilkas koira, joka keskittyy hienosti ja oppii nopeasti. Tokokokeet korkattiin syksyllä 2018 kolmella hienolla ykköstuloksella ALO-luokasta ja koulutustunnus TK1 nimen eteen.

MH kuvattu, erittäin toimintakykyinen, hyvin leikkivä ja avoin. Paukut hieman arveluttaa harmillisesti, mutta toivotaan ettei ala arjessa haittamaan eikä PK-uraa.

Erittäin harmillisesti Balin silmät alkoivat vaivaamaan keväällä 2019 ja sillä todettiin plasmooma. Toivottavasti silmät pysyvät kunnossa lääkityksellä. Onneksi kisaaminen on nykyään mahdollista EJ-rekisteriin siirtämisen jälkeen.

Balista tuli upeasti tottelevaisuusvalio ja se on päässyt myös SM-kisoihin 2023, 2024.
Nykyään se kisaa myös rallyssa jossta RTK2 ja voittajastakin jo ekat tulokset.

Åho 6vkoa

Bali 6vkoa

Hurmaava Åho

Hurmaava Bali