Huisi


Quicket Titbithuispaus
kennelliiton tietokannassa

24.9.2014
narttu
mustavalkoinen
Lonkat: A-A
Kyynärät: 0-0
Olat kuvattu, terveet
Selkä. LTV0, VA0
Silmät: ok pentuna
CEA/CH ja TNS Normaali
(suvun tulosten perusteella)

Omistaja: Heidi Saarilahti, Turenki

Huisi on keskittymiskykyinen, järkevä ja herttainen. Se muutti lähelle meiltä Tuulia Isoviidan toko ja agilitykaveriksi. Pienestä pitäen se on ollut hyvin koulutettava, se tekee alkuun rauhallisesti, mutta saatuaan varmuutta ja vahvistusta, että tekee oikein, tulee vauhtiakin lisää. Agilityssä Huisi on mainio, nopea, ketterä, ohjaukseen helposti reagoiva ja kuulianen. Tokossa Huisilla on upea ALO1 tulos, ja agilityssä se saavutti heti kun kisaaminen aloitettiin tuplanollavoiton 1 luokassa. Marraskuussa 2016 Huisi starttasi ensimmäiseen AVO-luokan tokokisaan, ja voitti sen hienolla 311/320p tuloksella. Helmikuussa 2017 se sai agissa SERTn ykkösluokasta, ja kisaa jatkossa 2 luokassa. Tokossa matka jatkui vielä voittajaluokkaan jouluna 2047, josta ensiyrittämällä 295,5p luokkavoitto ja KP. Aksassa kakkosluokassa nopsaan tahtiin 2 LUVAA.

Huisi on valittu Etelä-Hämeenkennelpiirin nuortenkoirien renkaaseen kausiksi 2016-2017.

Keväällä 2018 Huisi muutti vaihtoi kotia pitkällisen pohdinnan pääteeksi vanhalle tutulleni Heidille ihan meidän lähelle ja samaan seuraan. Se tulee harrastamaan varmasti agilityä ja rallytokoa ainakin 🙂 Se sopeutui nopeasti uuteen perheeseen.

 

huisiaksa

Huisi on MH-kuvattu, mutta se pelästyi haalaria sen verran reippaasti, eikä halunnut sitä lähestyä edes omistajansa houkuttelemana, joten kuvausta ei jatkettu sen pidemmälle. Se ei pelkkää kovia ääniä ainakaan arkielämässä.

huisiagi